Natuursteen wastafels & waskommen

Exclusieve Natuurstenen wastafels

Het gebruik van natuurlijke materialen geeft uw badkamer of doucheruimte een warme, stijlvolle en exclusieve uitstraling. Natuursteen heeft overduidelijk dat effect.

Natuurstenen wastafel Aphrodite

Natuurstenen wastafel Aphrodite

Een natuurstenen wastafel is een bijzondere en comfortabele woonaccessoire met een exclusieve en luxueuze uitstraling, dat in elk interieur past. Een wastafel van Belgisch hardsteen geeft meerwaarde aan uw badkamer. Het is eersteklas materiaal van hoge duurzaamheid. Als u kiest voor een waskom van Blauwsteen, krijgt u een natuurlijke, fossielrijke steensoort die door de jaren altijd zijn mooie uitstraling behoudt.

Natuurstenen Dubbele wastafel Serena

Natuurstenen Dubbele wastafel Serena

Hardstenen wastafels zijn er in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Wastafels met een verschillende afwerking: van gepolijst (glanzend) tot gezoet (mat). U kunt kiezen uit enkele wastafels of dubbele wastafels, zodat er bij spitsuur in de badkamer meerdere gezinsleden tegelijk zich kunnen wassen. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de ruimte in de badkamer, is er een mooie en passende natuurstenen wasgelegenheid beschikbaar.

Natuurstenen waskommen

Natuurstenen waskommen

Natuurstenen waskommen zijn al vele honderden jaren zeer populair. De vroegere Romeinen hadden al natuurstenen waskommen in hun badhuizen. In latere tijd werd het een favoriet meubelstuk voor de rijke elite. Tegenwoordig is dit voormalige luxeartikel voor de meeste mensen weggelegd.

Een waskom van hardsteen is niet alleen zeer mooi, maar ook erg handig. Het is eenvoudig en snel schoon te maken en daarmee bij uitstek geschikt voor een vochtige ruimte. De badkamer wordt dagelijks veelgebruikt en dient dus een nette en schone uitstraling te hebben. Dat is met waskommen van Belgisch hardsteen gegarandeerd.

Geef een reactie